Ammattilaisten valinta

Elintarvikealan ammattilaisten suosima tukkuriliike on avain menestykseen. Kun työskentelet ammattimaisessa keittiössä, tarvitset luotettavan ja kokeneen kumppanin, joka pystyy toimittamaan tarvitsemasi tuotteet nopeasti ja laadukkaasti. Palvelutukku Kolmiosta on tullut alueen suosituin tukkuriliike, luottaen vuosien kokemukseen ja ammattitaitoon. Meidän kattava valikoimamme ja erinomainen asiakaspalvelumme tekee meistä vankan valinnan ammattilaisten keskuudessa.

Pitääksemme huolta asiakkaidemme menestyksestä, tarjoamme laadukkaita ja tuoreita tuotteita. Meidän ainutlaatuinen palvelulupauksemme mahdollistaa sen, että tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat asiakkaidemme keittiöissä jo seuraavana päivänä. Tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, joten voit luottaa siihen, että saat aina raikkaimmat tuotteet valikoimaamme. Lisäksi tarjoamme myös jalostettuja tuotteita sekä tunnettujen brändien että oman Palvelutukkurimme Patu-tuotteiden muodossa. Näin voit valita juuri sinun keittiösi tarpeisiin sopivat tuotteet laajasta valikoimastamme.

Kokonaisvaltaista palvelua menestymiseen

Menestyminen ei perustu pelkästään tuotteiden valintaan, vaan huomioon on otettava myös monia muita seikkoja. Meidän tukkuriliikkeemme maine perustuu asiakkaille tarjoamaamme kokonaisvaltaiseen palveluun. Emme ole pelkästään tuotteiden toimittaja, vaan haluamme olla kumppani, joka auttaa sinua menestymään liiketoiminnassasi.

Yhteistyö kanssamme ei perustu pelkästään hinta-exceleihin ja alennusprosentteihin. Tavoitteenamme on löytää juuri sinun keittiöösi sopivat ratkaisut, jotta voit parantaa kannattavuuttasi. Olemme ylpeitä siitä, että monet alueemme lounasravintolat ovat valinneet juuri meidät kumppanikseen. Palvelemme myös iltaravintoloita, kahviloita, grillejä, pizzerioita, suurkeittiöitä, leipomoita ja vähittäiskauppaa. Me tiedämme, että menestymisemme liittyy suoraan siihen, kuinka hyvin sinä menestyt. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen palvelun ja tukemaan sinua kaikilla tavoin.

Luotettava toimitus ja laaja valikoima

Tiedämme, että nopea ja täsmällinen toimitus on elintärkeää sinulle. Siksi olemme rakentaneet tehokkaan toimitusketjun, jolla voimme toimittaa tilaamasi tuotteet jopa saman päivän aikana. Voit luottaa siihen, että me pidämme kiinni sovitusta toimitusaikataulusta. Toimitamme tuotteet sinulle yhdessä sovitun rytmin mukaisesti samassa kuormassa. Tällä tavoin voit vähentää logistisia haasteita ja keskittyä omaan liiketoimintaasi. Toimitusalueemme kattaa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueen.

Tuotevalikoimamme on laaja ja kattaa kaikki suurkeittiön tarvitsemat tuotteet. Tarjoamme tuoreita kasviksia, esikäsiteltyjä kasviksia, pakasteita, maito- ja rasvatuotteita, säilykkeitä, tuoreita kaloja ja lihoja, myllytuotteita, mehuja ja juomia, alkoholijuomia, mausteita sekä kattaustarvikkeita, pehmopapereita ja puhdistustarvikkeita. Lisäksi meilllä on yli 70 tuotteen valikoima aina edullisia Patu-tuotteita. Voit luottaa siihen, että meiltä löydät kaiken, mitä keittiösi tarvitsee.