Ainutlaatuinen asiakaspalvelu saavuttaaksesi menestystä

Yrityksen menestyminen elintarviketukkualalla ei perustu pelkästään kilpailukykyisiin hintoihin ja laadukkaisiin tuotteisiin, vaan myös asiakaspalvelun laatuun. Palvelutukku Kolmio ymmärtää tämän ja tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa asiakkaita menestymään omassa liiketoiminnassaan.

Palvelulupauksemme alueellamme on tarjota asiakkaillemme tuoreimmat tuotteet nopeasti ja luotettavasti. Tänään tilaamasi tuoreet kasvikset ja kuoritut juurekset ovat jo käyttövalmiina seuraavana päivänä. Ymmärrämme, että tuoretuotteiden laatu ei parane vanhetessaan, joten panostamme nopeaan toimitukseen ja tuotteiden tuoreuteen. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta ja auttaa heitä erottumaan kilpailijoistaan laadukkaiden raaka-aineiden avulla.

Kumppanuus ja yhteistyö menestyksen avaimena

Meille asiakkaan menestys on yhtä tärkeää kuin oma menestyksemme. Olemme ylpeitä siitä, että moni alueemme ravintola on valinnut meidät kumppanikseen. Yhteistyömme ei perustu pelkästään hintoihin ja alennusprosentteihin, vaan etsimme yhdessä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia ratkaisuja kannattavuuden parantamiseksi.

Palvelutukku Kolmio palvelee laajaa asiakaskuntaa, johon kuuluu lounasravintoloita, iltaravintoloita, kahviloita, grillejä, pizzerioita, suurkeittiöitä, leipomoita ja vähittäiskauppaa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parhaita tuotteita nopeasti toimitettuina. Valikoimastamme löytyvät paikalliset tuoretuotteet ja jalosteet, tunnetut brändit sekä luotettavien Palvelutukkurien Patu-tuotteet. Laaja valikoimamme varmistaa, että asiakkaamme löytävät tarvitsemansa tuotteet saman katon alta.