Ainutlaatuinen palvelulupauksemme alueellamme: Vahvuutemme tuoretuotteissa

Palvelutukku Kolmio on sitoutunut tarjoamaan ainutlaatuista palvelua, erityisesti tuoretuotteiden osalta. Ymmärrämme, että asiakkaamme tarvitsevat korkealaatuisia ja tuoreita raaka-aineita keittiöönsä, jotta he voivat tarjota parasta mahdollista makuelämystä asiakkailleen. Siksi vahvuutemme onkin siinä, että pystymme toimittamaan tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset asiakkaidemme keittiöihin jo seuraavana päivänä.

Tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, ja me ymmärrämme tämän. Sen vuoksi panostamme siihen, että asiakkaamme saavat aina tuoreimmat ja laadukkaimmat tuotteet. Meidän valikoimassamme ovat paikalliset tuoretuotteet ja jalosteet, tunnetut brändit sekä Palvelutukkurien Patu-tuotteet. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme voivat tarjota asiakkailleen parasta mahdollista ruokaa, ja siksi tuotevalikoimamme on kattava ja monipuolinen.

Olemme asiakkaan kumppani

Meille asiakkaan menestys on yksi tärkeimmistä asioista. Emme halua olla pelkkä toimittaja, vaan haluamme olla kumppani, joka auttaa asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan. Moni alueemme lounasravintoloista on valinnut meidät juuri kumppanikseen.

Palvelemme myös iltaravintoloita, kahviloita, grillejä, pizzerioita, suurkeittiöitä, leipomoita ja vähittäiskauppaa. Yhteistyömme ei perustu pelkästään hinta-exceleihin ja alennusprosentteihin, vaan etsimme yhdessä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka parantavat heidän kannattavuuttaan. Meillä on laaja kokemus alalta ja ymmärrämme ravintola- ja elintarvikealan haasteet. Pyrimme tarjoamaan parhaita tuotteita nopeasti toimitettuna, jotta asiakkaamme voivat keskittyä oleelliseen, eli tarjota asiakkailleen laadukasta ruokaa ja hyvää palvelua.