Palvelutukun avulla erottuminen kilpailijoista

Kilpailu elintarvikealalla on kovaa, ja erottuminen kilpailijoista voi olla haastavaa. Asiakkaiden odotukset kasvavat, ja he haluavat yhä enemmän laadukkaita tuotteita ja nopeita toimituksia. Palvelutukku Kolmio tarjoaa palveluita, jotka auttavat sinua erottumaan kilpailijoista ja menestymään alallasi.

Ainutlaatuinen palvelulupaus tuoretuotteissa

Palvelutukku Kolmio pystyy tarjoamaan tuoretuotteita asiakkailleen nopeammin kuin kilpailijat. Tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat jo seuraavana päivänä asiakkaiden keittiöissä. Tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, joten kannattaa valita aina tuorein vaihtoehto. Tällainen nopea toimitus takaa, että asiakkaasi voivat tarjoilla vain parasta ja tuoreinta ruokaa.

Yhteistyössä kannattaa valita kumppani, joka pystyy täyttämään juuri sinun tarpeesi. Monet alueemme lounasravintolat ovat valinneet juuri meidät kumppanikseen. Teemme yhteistyötä myös iltaravintoloiden, kahviloiden, grillien, pizzerioiden, suurkeittiöiden, leipomoiden ja vähittäiskaupan kanssa. Yhteistyömme ei perustu pelkästään hinta-alennuksiin, vaan pyrimme löytämään kokonaisvaltaisia ratkaisuja kannattavuutesi parantamiseksi. Meidän menestyksemme on kiinni myös asiakkaidemme menestyksestä.

Parhaat tuotteet nopeasti toimitettuna

Palvelutukku Kolmio tarjoaa kattavan tuotevalikoiman, johon kuuluvat paikalliset tuoretuotteet ja jalosteet, tunnetut brändit sekä Palvelutukkurien Patu-tuotteet. Tuotevalikoimamme sisältää muun muassa tuoreita ja esikäsiteltyjä kasviksia, pakasteita, maito- ja rasvatuotteita, säilykkeitä, tuoreita kaloja ja lihoja, myllytuotteita, mehuja ja juomia, alkoholijuomia, mausteita sekä kattaustarvikkeita, pehmopapereita ja puhdistustarvikkeita. Tarjoamme myös yli 70 tuotteen valikoiman aina edullisia Patu-tuotteita.