Palvelutukku Kolmio on täyden palvelun tukkuliike, joka tarjoaa laajan valikoiman elintarvikkeita suurkeittiöiden tarpeisiin. Tavoitteenamme on varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat tuotteet nopeasti ja vaivattomasti. Tässä artikkelissa kerromme, miten valitsemme juuri ne oikeat tuotteet, jotka tyydyttävät asiakkaidemme tarpeet ja odotukset.

Tuoreet kasvikset ja pilkotut juurekset 

Yksi vahvuuksistamme on tuoretuotteiden nopea toimitus. Meiltä saat päivittäin tuoreita kasviksia, jotka on pilkottu ja kuorittu juuri sinua varten. Tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, joten pyrimme varmistamaan, että ne ovat keittiöissäsi mahdollisimman nopeasti. Valikoimamme kattaa laajan valikoiman tuoreita kasviksia ja juureksia, joten voit aina valita tuoreimmat ja laadukkaimmat vaihtoehdot.

Palvelutukku Kolmio ei kuitenkaan ole pelkästään tuoreiden kasvisten ja juuresten toimittaja. Olemme myös asiakkaan kumppani, joka auttaa löytämään oikeat ratkaisut kannattavuuden parantamiseksi. Yhteistyömme perustuu luottamukseen ja asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseen. Olemme valinneet palveluvalikoimaamme huolellisesti tunnettuja brändejä sekä Palvelutukkurien Patu-tuotteita, jotta voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita vaihtoehtoja edulliseen hintaan.

Parhaat tuotteet nopeasti toimitettuna

Valikoimamme kattaa kaikki suurkeittiöiden tarvitsemat tuotteet, olipa kyseessä sitten tuoreet kalat ja lihat, säilykkeet, pakasteet, maito- ja rasvatuotteet, mehut ja juomat, alkoholijuomat, mausteet, myllytuotteet tai kattaustarvikkeet. Haluamme varmistaa, että saat jokaisen tilaamasi tuotteen nopeasti ja vaivattomasti. Toimitamme tilauksesi sovitun aikataulun mukaisesti ja mahdollisimman pian – jopa saman päivän aikana.

Palvelutukku Kolmio on valintasi, kun tarvitset parhaita elintarvikkeita suurkeittiöösi. Olemme valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva tukkuliike, jonka toimialue kattaa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueet. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisia tuotteita sekä laadukkaita tunnettuja brändejä. Palvelulupauksemme on tarjota sinulle hintojen lisäksi reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa sinua menestymään. Ota yhteyttä myyntiimme numerossa 03 871 370 ja tule mukaan menestystarinaamme!