Palvelutukku Kolmio: Tuotteiden valikoimisen alan edelläkävijä

Palvelutukku Kolmio on täyden palvelun tukkuliike, joka kuuluu valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun. Olemme erikoistuneet toimittamaan kaikki suurkeittiön tarvitsemat tuotteet asiakkaillemme yhdessä sovitussa rytmissä samassa kuormassa. Parhaassa tapauksessa voit saada tilaamasi tuotteet jopa saman päivän aikana. Tarjoamme asiakkaillemme reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa heitä menestymään.

Ainutlaatuinen palvelulupauksemme alueellamme

Vahvuutemme tuoretuotteissa on se, että tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat asiakkaidemme keittiöissä jo seuraavana päivänä. Ymmärrämme, että tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, joten tarjoamme aina tuoreimmat ja laadukkaimmat vaihtoehdot. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme voivat tarjota tuoreita ja herkullisia ruokia omille asiakkailleen. Valitsemalla meidät kumppaniksesi, voit luottaa siihen, että saat parhaat tuotteet nopeasti toimitettuna.

Olemme asiakkaan kumppani

Palvelutukku Kolmio palvelee laajalti erilaisia ravintoloita ja suurkeittiöitä alueellamme. Tärkein periaatteemme on olla aidosti asiakkaamme kumppani, eikä yhteistyömme perustu pelkästään hintoihin ja alennusprosentteihin. Meidän tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme menestymään ja parantamaan kannattavuuttaan. Yhdessä etsimme kokonaisvaltaisesti oikeita ratkaisuja ja tarjoamme tuotteita sekä palveluja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita ja odotuksia. Menestyksemme perusta on siis asiakkaidemme menestys.

Lisätietoja Palvelutukku Kolmiosta ja palveluistamme saat ottamalla yhteyttä myyntitiimiimme numerossa: 03 871 370. Tervetuloa asiakkaaksemme ja aloita menestyksesi kanssamme!