Ainutlaatuinen palvelulupauksemme alueellamme

Palvelutukku Kolmio on ylpeä voidessaan tarjota asiakkailleen ainutlaatuisen palvelulupauksen. Yksi vahvuuksistamme on tuoretuotteiden nopea toimitus asiakkaan keittiöön. Pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset, jotka ovat tänään valmistettu, ovat asiakkaidemme käytössä jo seuraavana päivänä. Ymmärrämme, että tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, ja siksi pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme tuoreimmat ja laadukkaimmat tuotteet. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat raaka-aineet menestyäkseen omassa liiketoiminnassaan.

Olemme saaneet luottamusta monilta alueemme ravintoloilta, jotka ovat valinneet meidät kumppanikseen. Emme halua olla pelkästään toimittaja, vaan haluamme olla asiakkaan kumppani. Tämä tarkoittaa sitä, että pyrimme yhdessä asiakkaan kanssa löytämään kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka parantavat asiakkaan kannattavuutta. Ymmärrämme, että menestyäksemme meidän on ensin autettava asiakkaitamme menestymään. Siksi panostamme palveluun ja joustavuuteen sekä tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja ja laadukkaita tuotteita. Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia ja kestäviä kumppanuuksia alueemme ravintoloiden ja muiden asiakkaiden kanssa.

Parhaat tuotteet nopeasti toimitettuna

Valikoimamme kattaa laajasti eri tuotteita, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaat raaka-aineet nopeasti ja luotettavasti. Tarjoamme paikallisia tuoretuotteita ja jalosteita, tunnettuja brändejä sekä Patu-tuotteita, jotka ovat Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjun omia tuotteita. Haluamme tyydyttää asiakkaidemme tarpeet ja toiveet tarjoamalla laadukasta ruokaa ja juomaa. Siksi valikoimastamme löytyy muun muassa tuoreet kasvikset, esikäsitellyt kasvikset, pakasteet, maito- ja rasvatuotteet, säilykkeet, tuoreet kalat ja lihat, myllytuotteet, mehut ja juomat, alkoholijuomat, mausteet sekä kattaustarvikkeet, pehmopaperit ja puhdistustarvikkeet.

Panostamme myös nopeisiin toimituksiin, jotta asiakkaamme saavat tarvitsemansa tuotteet mahdollisimman nopeasti. Ymmärrämme, että ravintola-alalla nopea toimitusaika on tärkeää, jotta ravintola voi tarjota asiakkailleen tuoretta ja maukasta ruokaa. Siksi pyrimme toimittamaan tilatut tuotteet jopa saman päivän aikana, jos mahdollista. Haluamme olla luotettava ja tehokas toimittaja, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa ja palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla.