Ainutlaatuinen palvelulupauksemme alueellamme

Kun valitset Palvelutukku Kolmion asiakkaaksesi, voit olla varma, että saat korkealaatuiset tuotteet nopeasti ja luotettavasti. Vahvuutemme on erityisesti tuoretuotteissa, joissa panostamme tuoreuden säilyttämiseen ja nopeisiin toimituksiin. Tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset löytyvät keittiöstäsi jo seuraavana päivänä. Uskomme vahvasti siihen, että tuoreet tuotteet eivät parane vanhetessaan, joten tarjoamme aina asiakkaillemme tuoreimmat vaihtoehdot.

Valikoimamme koostuu paikallisista tuoretuotteista ja jalosteista, tunnetuista brändeistä sekä Patu-tuotteista. Uskomme siihen, että asiakkaidemme menestys on myös meidän menestyksemme perusta, joten tarjoamme sinulle kokonaisvaltaista ja reilua palvelua. Haluamme olla kumppanisi ruokatuotteiden hankinnassa ja auttaa sinua menestymään liiketoiminnassasi.

Olemme asiakkaan kumppani

Pitkäaikaiset yhteistyökumppanuudet ovat meille tärkeitä, ja monet lounasravintolat sekä muut ravintola-alan yritykset alueellamme ovat valinneet meidät luottokumppanikseen. Palvelemme myös iltaravintoloita, kahviloita, grillejä, pizzerioita, suurkeittiöitä, leipomoita ja vähittäiskauppaa.

Yhteistyömme ei kuitenkaan perustu pelkästään hinta-exceleihin ja alennusprosentteihin. Haluamme etsiä yhdessä kanssasi oikeat ratkaisut ja palvelut, jotka parantavat kannattavuuttasi. Meidän menestyksemme riippuu siitä, että asiakkaamme menestyvät. Siksi tarjoamme sinulle joustavaa ja personoitua palvelua, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi.