Täyden palvelun elintarviketukkuliike 

Oletko ravintola-alan ammattilainen, joka etsii luotettavaa kumppania elintarvikehankinnoissa? Palvelutukku Kolmio on täyden palvelun elintarviketukkuliike, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita nopealla toimituksella alueellamme. Yrityksemme kuuluu valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit -ketjuun, ja tuotteidemme valikoimasta löydät kaiken tarvittavan suurkeittiön käyttöön. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme ja ota meihin yhteyttä!

Kokonaisvaltainen palvelu asiakkaidemme menestykseksi

Palvelutukku Kolmio ei ole pelkkä elintarviketukkuliike – olemme asiakkaidemme kumppani, jonka tavoitteena on auttaa heitä menestymään. Toimimme ravintola- ja elintarvikealan ammattilaisten kanssa, kuten lounasravintolat, kahvilat, suurkeittiöt, leipomot ja vähittäiskaupat, ja ymmärrämme heidän erityistarpeensa. Yhteistyömme perustuu luottamukseen ja oikeiden ratkaisujen etsimiseen, jotta asiakkaidemme kannattavuus voi kasvaa.

Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita kasviksia, lihaa, kalaa ja muita elintarvikkeita, joista voit valita juuri tarpeisiisi sopivat tuotteet. Meidän vahvuutemme on nopea toimitus – tänään tilatut tuotteet voivat olla jo huomenna keittiössäsi. Tiedämme, että tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, ja siksi keskitymme tarjoamaan sinulle aina tuoreimmat ja laadukkaimmat tuotteet.

Valikoima ja palvelu yhdellä toimituksella

Kun teet tilauksen Palvelutukku Kolmiosta, saat kaikki tarvitsemasi tuotteet yhdellä toimituksella. Voit tehdä tilauksesi helposti nettikaupassamme, puhelimitse tai sähköpostitse. Meidän valikoimastamme löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet aina tuoreista kasviksista pakasteisiin, maitotuotteisiin, lihaan, kaloihin, juomiin ja kattaustarvikkeisiin. Lisäksi tarjoamme myös valikoiman edullisia Patu-tuotteita, jotka täyttävät korkeat laatuvaatimuksemme.

Palvelutukku Kolmio on elintarviketukkuliikkeen johtava asiantuntija ja luotettava kumppani ravintola- ja elintarvikealan ammattilaisille. Ota yhteyttä myyntiimme ja anna meidän auttaa sinua menestymään liiketoiminnassasi!