Ainutlaatuinen palvelulupauksemme alueellamme

Palvelutukku Kolmio on Suomessa toimiva täyden palvelun tukkuliike, joka tarjoaa laadukkaita elintarvikkeita, erityisesti tuoretuotteita. Yksi vahvuuksistamme on se, että tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat asiakkaidemme keittiöissä jo seuraavana päivänä. Tiedämme, että tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, ja siksi tarjoamme aina asiakkaillemme tuoreimmat vaihtoehdot. Laajan toimitusalueemme ansiosta pystymme toimittamaan tilatut tuotteet jopa saman päivän aikana. Meille tärkeää on tarjota paitsi korkealaatuisia tuotteita, myös nopea ja luotettava toimitus, jotta asiakkaidemme arki sujuisi mahdollisimman vaivattomasti.

Kumppanina menestyksesi tukemisessa

Palvelutukku Kolmio on ylpeä siitä, että useat alueemme ravintolat ja keittiöt ovat valinneet meidät pitkäaikaiseksi kumppanikseen. Palvelemme niin lounasravintoloita, kahviloita, grillejä, pizzerioita kuin suurkeittiöitäkin. Meille kumppanuus ei perustu pelkästään hinta-Exceleihin ja alennusprosentteihin, vaan sen tavoitteena on tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltainen ja kestävä kumppanuus. Ymmärrämme, että asiakkaidemme menestyminen on myös oman menestyksemme edellytys. Siksi teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa etsiäksemme oikeita ratkaisuja heidän kannattavuutensa parantamiseksi. Olemme sitoutuneita tarjoamaan parhaat tuotteet ja palvelut sekä tukemaan asiakkaitamme heidän liiketoimintansa kehittämisessä.

Parhaat tuotteet nopeasti toimitettuna

Palvelutukku Kolmion tuotevalikoima on erittäin laaja ja monipuolinen. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisia tuoretuotteita ja jalosteita, tunnettuja brändejä sekä oman tuotevalikoimamme, Patu-tuotteet. Meillä on tarjolla kaikki suurkeittiön tarvitsemat tuotteet, aina tuoreista kasviksista ja lihoista sulattamisen vaativiin pakasteisiin. Valikoimamme kattaa myös maito- ja rasvatuotteet, säilykkeet, myllytuotteet, juomat ja alkoholijuomat sekä erilaiset kattaustarvikkeet ja puhdistustarvikkeet. Pyrimme aina tarjoamaan parhaita tuotteita edulliseen hintaan, jotta asiakkaamme voivat menestyä omassa liiketoiminnassaan. Haluamme olla asiakkaillemme luotettava ja nopea kumppani, siksi toimitamme tilatut tuotteet ripeästi ja asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.