Ainutlaatuinen palvelulupauksemme 

Palvelutukku Kolmio on tunnettu ainutlaatuisesta palvelulupauksestaan alueella, jonka tulemme täyttämään sinulle. Tiedämme, että tärkeintä ravintola- ja elintarvikealalla on tuoreus. Siksi voit luottaa siihen, että kaikki tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset saapuvat keittiöösi jo seuraavana päivänä. Emme halua, että tuotteet vanhenevat tai menettävät laatuansa, joten tarjoamme sinulle vain tuoreimpia tuotteita laadun varmistamiseksi. Valitse meidät, kun haluat varmistaa tuoreimmat tuotteet keittiöösi!

Asiakkaanamme voit olla varma siitä, että olemme vastuullinen kumppanisi. Palvelemme monia erilaisia ravintoloita, kuten lounasravintoloita, iltaravintoloita, kahviloita, grillejä, pizzerioita, suurkeittiöitä, leipomoita ja vähittäiskauppaa. Yhteistyö kanssamme ei perustu pelkästään hintoihin ja alennuksiin. Etsimme yhdessä kokonaisvaltaisia ratkaisuja parantaaksemme kannattavuuttasi. Menestyksemme riippuu asiakkaidemme menestyksestä, joten teemme parhaamme auttaaksemme sinua menestymään ravintola-alalla. Olemme sitoutuneita tarjoamaan sinulle parhaita tuotteita nopeasti toimitettuna. Valikoimassamme on paikallisia tuoretuotteita ja jalosteita, tunnettuja brändejä sekä Patu-tuotteita, jotka ovat osa Palvelutukkurien valikoimaa.

Luotettava palveluntarjoaja

Palvelutukku Kolmio on luotettava palveluntarjoaja ravintola-alalla. Voit luottaa siihen, että tuotteet toimitetaan sinulle sovittuna ajankohtana ja samassa kuormassa, jotta voit pitää ravintolasi toiminnan sujuvana. Voit hoitaa tilaukset helposti nettikaupassamme, puhelimitse, sähköpostilla tai erilaisten tilausjärjestelmien kautta. Toimitusalueemme on Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Etelä-Karjala. Toimitamme sinulle myös paikallisia tuotteita, jotka ovat tärkeä osa valikoimaamme. Haluamme tarjota sinulle kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa sinua menestymään ravintola-alalla. Ota meihin yhteyttä myyntitiimimme numerossa 03 871 370 ja aloita menestyksesi kanssamme!