Ainutlaatuinen palvelulupauksemme alueellamme

Palvelutukku Kolmio on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen laadukkaita ja tuoreita tuotteita nopeilla toimituksilla. Yksi vahvuuksistamme on tänään pilkottujen kasvisten ja kuorittujen juuresten toimitus asiakkaidemme keittiöihin jo seuraavana päivänä. Tiedämme, että tuoretuotteiden laatu ei parane vanhetessaan, joten panostamme siihen, että asiakkaamme saavat aina tuoreimmat vaihtoehdot. Uskomme, että paras tapa menestyä elintarvikealalla on tarjota asiakkaille ensiluokkaisia raaka-aineita, ja siksi olemme hankkineet valikoimaamme paikallisia tuoretuotteita ja jalosteita, tunnettuja brändejä sekä Patu-tuotteita.

Olemme ylpeitä siitä, että moni alueemme lounasravintola on valinnut juuri meidät kumppanikseen. Haluamme kuitenkin tehdä yhteistyötä myös iltaravintoloiden, kahviloiden, grillien, pizzerioiden, suurkeittiöiden, leipomoiden ja vähittäiskaupan kanssa. Kumppanuutemme ei rajoitu pelkkään hintakeskusteluun ja alennusprosentteihin. Päinvastoin, haluamme toimia asiakkaan kumppanina kannattavuuden parantamiseksi. Tavoitteenamme on löytää kokonaisvaltaisesti oikeat ratkaisut, jotta asiakkaamme menestyvät ja sitä kautta myös me. Uskomme, että aito yhteistyö ja toistemme tukeminen ovat avainasemassa menestyksekkäässä liiketoiminnassa.

Parhaat tuotteet nopeasti toimitettuna

Palvelutukku Kolmio haluaa tarjota asiakkailleen kattavan valikoiman laadukkaita tuotteita, jotka tuodaan nopeasti ja luotettavasti perille. Haluamme olla asiakkaidemme ensisijainen valinta niin tuoreiden kasvisten ja lihojen kuin maitotuotteiden, säilykkeiden, pakasteiden, juomien ja monien muidenkin tuotteiden osalta. Valikoimamme sisältää myös laajan valikoiman Patu-tuotteita, jotka ovat aina edullisia vaihtoehtoja.

Yrityksenä uskomme, että tehokkaat toimitusprosessimme ja hyvin organisoitu logistiikka takaavat sen, että asiakkaamme saavat tilaamansa tuotteet aina ajallaan. Tilaukset voivat hoitua kätevästi nettikaupan, puhelimen, sähköpostin tai erilaisten tilausjärjestelmien kautta.Tarjoamme asiakkaillemme helpon ja nopean tavan tilata tarvitsemansa tuotteet, jotta he voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa ilman turhia huolia raaka-aineiden hankinnasta tai toimitusviiveistä.

Haluamme olla osa asiakkaidemme menestystarinaa. Palvelutukku Kolmio tarjoaa paitsi laadukkaita ja tuoreita tuotteita myös hintojen lisäksi reilua ja kokonaisvaltaista palvelua. Jos olet kiinnostunut tulemaan asiakkaaksemme, ota yhteyttä myyntiimme. Autamme mielellämme löytämään sinulle parhaat ratkaisut ja toimitamme tilaamasi tuotteet nopeasti ja luotettavasti perille.