Ainutlaatuinen palvelulupauksemme alueellamme

Olemme ylpeitä tarjoamastamme ainutlaatuisesta palvelulupauksesta, joka takaa asiakkaillemme tuoreiden tuotteiden nopean toimituksen. Vahvuutemme tuoretuotteissa on siinä, että tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat asiakkaidemme keittiöissä jo seuraavana päivänä. Ymmärrämme, että tuoretuotteiden laatu heikkenee vanhetessaan, ja siksi panostamme siihen, että voimme tarjota aina tuoreimpia ja laadukkaimpia tuotteita. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme valinta tuoretuotteiden toimittajana Päijät-Hämeen alueella.

Valikoimassamme on laaja valikoima paikallisia tuoretuotteita ja jalosteita, tunnettuja brändejä sekä Patu-tuotteita. Olemme tehneet pitkäaikaisia yhteistyösopimuksia paikallisten tuottajien kanssa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaita mahdollisia tuotteita. Tuotteidemme laadusta voidaan aina olla varmoja, sillä noudamme alueemme tuottajilta paikallisia tuotteita, jotka ovat tärkeä osa valikoimaamme. Lisäksi tarjoamme myös valikoiman valtakunnallisesti tunnettuja tuotemerkkejä, jolloin asiakkaillamme on mahdollisuus valita juuri heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivat tuotteet.

Olemme asiakkaan kumppani

Meille asiakassuhteet eivät perustu pelkästään hinta-excel -tiedostoihin ja alennusprosentteihin, vaan uskomme vahvasti kokonaisvaltaiseen kumppanuuteen. Monet alueemme ravintolat ja muut elintarvikealan toimijat ovat valinneet meidät kumppanikseen, ja tämä kertoo siitä, että arvostamme pitkäaikaista yhteistyötä ja asiakkaan menestystä. Roolimme ei ole pelkästään tuotteiden toimittaminen, vaan pyrimme yhdessä asiakkaidemme kanssa löytämään ratkaisuja, jotka parantavat heidän kannattavuuttaan.

Kokemuksemme ja asiantuntemuksemme elintarvikealalta auttavat meitä ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita ja tavoitteita. Tiedämme, että jokainen asiakas on erilainen, ja siksi sovellamme yksilöllistä lähestymistapaa jokaiseen asiakassuhteeseen. Tarjoamme lisäarvoa asiakkaillemme muun muassa järjestämällä koulutustilaisuuksia ja jakamalla alan uusimpia trendejä ja parhaita käytäntöjä. Haluamme olla paitsi tuotteiden toimittaja myös kumppani, joka auttaa asiakkaitamme menestymään elintarvikealalla.