Ainutlaatuinen palvelulupauksemme alueellamme

Palvelutukku Kolmio on täyden palvelun elintarviketukku, jolla on vahva sitoutuminen palvelemaan alueellamme toimivia asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Yksi vahvuuksistamme on kyky toimittaa tuoreet kasvikset ja kuoritut juurekset asiakkaidemme keittiöihin hyvin lyhyellä varoitusajalla. Pilkottujen kasvisten ja valmiiksi käsiteltyjen juuresten käytettävyys on erittäin tärkeää ravintola-alan ammattilaisille, joilla on usein kiireiset aikataulut. Ymmärrämme tämän, ja siksi meidän tavoitteenamme on toimittaa tilatut tuotteet asiakkaillemme jo seuraavana päivänä.

Tuotevalikoimassamme panostamme laadukkaisiin ja tuoreisiin raaka-aineisiin. Tuoretuotteet, kuten vihannekset ja juurekset, eivät ainoastaan tarjoa parasta makua, vaan ne myös säilyttävät ravintoarvonsa parhaiten juuri tuoreina. Pyrimme valitsemaan valikoimaamme aina tuoreimpia ja korkealaatuisimpia tuotteita, jotta asiakkaillamme on mahdollisuus tarjota asiakkailleen parasta laatua.

Olemme asiakkaan kumppani

Palvelutukku Kolmio ei ole pelkkä tuotteiden toimittaja yrityksille alueellamme. Me haluamme olla aidosti asiakkaidemme kumppani ja auttaa heitä menestymään omassa liiketoiminnassaan. Yhteistyömme ei perustu vain hintoihin ja alennuksiin, vaan toimimme kokonaisvaltaisesti oikeiden ratkaisujen löytämiseksi asiakkaan kannattavuuden parantamiseksi.

Ymmärrämme ravintola-alan haasteet ja tarpeet, ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme lisäarvoa esimerkiksi kehittämällä ruokalistakonsepteja, parantamalla tuottavuutta ja tehokkuutta, sekä neuvomalla ruokapalveluiden järjestämisessä. Uskomme siihen, että me menestymme vain, jos asiakkaamme menestyvät. Siksi haluamme olla kumppani, jolle asiakkaat voivat luottaa ja jonka kanssa he voivat jakaa liiketoimintansa haasteet ja unelmat.