Ainutlaatuinen palvelulupauksemme 

Palvelutukku Kolmio on ylpeä tarjotessaan asiakkailleen ainutlaatuista palvelua alueellaan. Pyrimme varmistamaan, että tuoretuotteet ovat asiakkaidemme keittiöissä mahdollisimman pian niiden valmistamisen jälkeen. Tiedämme, että tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, joten haluamme tarjota aina tuoreimpia vaihtoehtoja. Meille on tärkeää, että valikoimastamme löytyvät juuri sellaiset tuotteet, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita ja odotuksia. Laadukkaat tuotteet ja nopea toimitus ovat kaksi keskeistä arvoa, joihin panostamme.

Valitessasi Palvelutukku Kolmion tuotteita voit olla varma, että saat parhaat tuotteet nopeasti toimitettuna. Tarjoamme laajan valikoiman paikallisia tuoretuotteita ja jalosteita, tunnettuja brändejä sekä Patu-tuotteita. Haluamme, että valikoimamme vastaa asiakkaidemme tarpeita ja tarjoaa heille monipuoliset vaihtoehdot. Olipa tarpeenasi tuoreet kasvikset, pakasteet, maitotuotteet tai vaikkapa puhdistustarvikkeet, meiltä löydät ne aina edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella. Uskomme, että parhaat tuotteet yhdistettynä luotettavaan ja nopeaan toimitukseen ovat avain asiakkaidemme tyytyväisyyteen ja menestykseen.

Olemme asiakkaan kumppani

Palvelutukku Kolmio ei halua olla pelkkä tuotteiden toimittaja, vaan haluamme olla asiakkaidemme kumppani. Toimimme yhteistyössä erilaisten ravintoloiden, leipomoiden, kahviloiden ja muiden alan toimijoiden kanssa, ja tavoitteenamme on auttaa heitä menestymään. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, joka keskittyy asiakkaan kannattavuuden parantamiseen. Meille tärkeintä on, että asiakkaamme menestyvät, ja olemme valmiita etsimään yhdessä heidän kanssaan oikeita ratkaisuja menestyksen saavuttamiseksi.

Yhteistyömme perustuu luottamukseen, avoimuuteen ja toistemme tarpeiden ymmärtämiseen. Emme halua pelkästään tarjota asiakkaillemme halpoja hintoja ja alennuksia, vaan haluamme tarjota heille laadukkaita tuotteita, ammattitaitoista palvelua ja henkilökohtaista tukea. Olemme ylpeitä siitä, että monet alueemme ravintolat ovat valinneet meidät kumppanikseen, ja pyrimme jatkossakin olemaan luotettava ja arvostettu yhteistyökumppani kaikille asiakkaillemme.