1. Räätälöity tuotevalikoima – Varmista monipuolisuus ja laatu

Menestyvä ravintola tarvitsee monipuolisen ja laadukkaan tuotevalikoiman. Asiakkaasi odottavat ravintolaltasi korkealaatuisia raaka-aineita ja tuotteita, jotka takaavat herkulliset ja maukkaat annokset. Palvelutukku Kolmiolla on valtakunnalliseen Suomen Palvelutukkurit (Patu) -ketjuun kuuluva täyden palvelun tukkuliike, joka tarjoaa laajan valikoiman ravintolatarvikkeita ja raaka-aineita.

Räätälöi tuotevalikoimasi vastaamaan asiakkaittesi tarpeita ja odotuksia. Tarjoamalla erilaisia vaihtoehtoja, kuten tuoreita kasviksia, esikäsiteltyjä kasviksia, pakasteita, maito- ja rasvatuotteita, voit varmistaa, että voit vastata kaikenlaisiin ruokavalioihin ja ravintolatyyppeihin. Palvelutukku Kolmio tarjoaa myös paikallisia tuoretuotteita ja jalosteita, tunnettuja brändejä sekä Patu-tuotteita, jotta voit valita juuri ravintolasi tarpeisiin sopivat tuotteet.

2. Nopea ja luotettava toimitus – Palvele asiakkaitasi ajallaan

Menestyvän ravintolan perustamisen kannalta on tärkeää, että voit luottaa nopeaan ja luotettavaan tuotteiden toimitukseen. Palvelutukku Kolmio takaa paitsi laajan tuotevalikoiman myös nopean toimituksen. Tuoretuotteet toimitetaan ravintolaasi siten, että voit tarjota asiakkaillesi mahdollisimman tuoreita ruokia. He saavat nauttia tänään pilkotuista kasviksista ja kuorituista juureksista jo seuraavana päivänä. Tämä on erityisen tärkeää, sillä tuoretuotteiden laatu heikkenee nopeasti. Valitse siis ravintolatukku, joka toimittaa tuotteet luotettavasti ja ajallaan.

Varaa aikaa tutustuaksesi Palvelutukku Kolmion ainutlaatuiseen palvelulupaukseen ravintolasi alueella. Takaamme, että tarvitsemasi tuotteet toimitetaan ripeästi ja voit palvella asiakkaitasi aina ajallaan.