Ainutlaatuinen palvelulupauksemme alueellamme:

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota Päijät-Hämeen alueen asiakkaillemme ainutlaatuisen palvelulupauksen. Vahvuutemme tuoretuotteissa on se, että tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat asiakkaidemme keittiöissä jo seuraavana päivänä. Ymmärrämme, että tuoretuotteiden laatu on ratkaiseva tekijä monille ravintola- ja elintarvikealan yrityksille, ja siksi panostamme vahvasti tuotteiden tuoreuteen ja nopeisiin toimituksiin.

Tuoretuotteiden laatu ja raikkautta säilyttävät toimitusketjumme varmistavat, että saat aina parhaat mahdolliset tuotteet tarpeisiisi. Emme halua, että asiakkaamme joutuvat kompromisseihin tuotteiden laadun tai tuoreuden suhteen. Valitsemalla meidät kumppaniksesi voit luottaa siihen, että saat aina tuoreimmat raaka-aineet ja valmiit tuotteet, jotka täyttävät korkeat laatuvaatimukset.

Olemme asiakkaan kumppani

Päijät-Hämeen alueen ravintola- ja elintarvikealan yritykset ovat löytäneet luotettavan kumppanin meistä. Moni lounasravintoloista, iltaravintoloista, kahviloista, grilleistä, pizzerioista, suurkeittiöistä, leipomoista ja vähittäiskaupoista on valinnut meidät palvelun tarjoajakseen. Yhteistyömme perustuu kumppanuuteen ja kokonaisvaltaiseen palveluun.

Haluamme tehdä enemmän kuin pelkästään toimittaa tuotteita – haluamme olla osa asiakkaidemme menestystarinaa. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pyrimme löytämään oikeat ratkaisut heidän tarpeisiinsa ja optimaalisen kannattavuuden saavuttamiseksi. Uskomme, että ainoastaan menestyneet asiakkaat takaavat myös meidän menestyksemme. Siksi teemme jatkuvasti työtä asiakkaidemme menestymisen eteen ja tarjoamme laadukkaat tuotteet, nopean toimituksen sekä asiantuntevan ja ystävällisen palvelun.

Parhaat tuotteet nopeasti toimitettuna

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman tuotteita, jotka toimitamme nopeasti ja luotettavasti. Valikoimaamme kuuluvat paikalliset tuoretuotteet ja jalosteet, tunnetut brändit sekä Patu-tuotteet. Haluamme taata, että asiakkaamme saavat aina parhaat tuotteet ravintoloissaan ja ruoantuotannossaan.

Jatkamme tuotevalikoimamme kehittämistä ja päivittämistä vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita ja makumieltymyksiä. Laajan valikoimamme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita eri tuoteryhmistä, kuten tuoreet kasvikset, esikäsitellyt kasvikset, pakasteet, maito- ja rasvatuotteet, säilykkeet, tuoreet kalat ja lihat, myllytuotteet, mehut ja juomat, alkoholijuomat, mausteet sekä kattaustarvikkeet, pehmopaperit ja puhdistustarvikkeet.

Tule asiakkaaksemme ja kokeile itse parhaita tuotteitamme nopealla toimituksella. Panostamme aina asiakastyytyväisyyteen ja haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen palvelun ja tuotevalikoiman. Otathan yhteyttä myyntitiimiimme numerossa 03 871 370 ja aloita yhteistyö kanssamme jo tänään!