Ainutlaatuinen palvelulupauksemme alueellamme

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme parhaat tuotteet nopealla toimituksella. Keskitymme erityisesti tuoretuotteisiin, jotka ovat korkealaatuisia ja valmistettu paikallisista raaka-aineista. Uskomme, että tuoreus on avainasemassa ruoanvalmistuksessa ja siksi varmistamme, että tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat asiakkaidemme keittiöissä jo seuraavana päivänä. Tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, joten suosittelemme valitsemaan aina tuoreimmat vaihtoehdot.

Panostamme myös asiakaspalveluun ja haluamme olla asiakkaidemme kumppani menestyksessä. Palvelemme erilaisia ravintoloita ja suurkeittiöitä, ja teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa löytääksemme parhaat ratkaisut heidän kannattavuutensa parantamiseksi. Hintoihin ja alennuksiin perustuva yhteistyö ei riitä meille, vaan haluamme tarjota kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa asiakkaitamme menestymään. Menestyksemme perustuu asiakkaidemme menestykseen, ja tästä syystä olemme valmiita panostamaan heidän tarpeisiinsa ja antamaan parastamme jokaisessa tilanteessa.

Parhaat tuotteet nopeasti toimitettuna

Valikoimamme kattaa laajan valikoiman erilaisia ruoka-aineita ja tarvikkeita. Tarjoamme paikallisia tuoretuotteita ja jalosteita, tunnettuja brändejä sekä oman Palvelutukkurien Patu-tuotevalikoiman. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat aina parasta laatua, ja siksi valitsemme huolellisesti tuotteet, joita tarjoamme. Tuotteiden laadun lisäksi panostamme nopeaan toimitukseen, jotta asiakkaamme saavat tarvitsemansa tuotteet mahdollisimman nopeasti.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kattava valikoima erilaisia ruoka-aineita ja tarvikkeita, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa ja odotuksiinsa. Uskomme, että hyvä valikoima ja nopea toimitus ovat avainasemassa asiakkaidemme tyytyväisyyden ja menestyksen kannalta. Pystymme tarjoamaan yli 70 erilaista tuotetta edulliseen hintaan ja huolehdimme siitä, että valikoimamme pysyy ajan tasalla ja vastaa asiakkaidemme tarpeita ja toiveita. Haluamme olla asiakkaidemme luotettava ja ammattitaitoinen kumppani, joka tarjoaa parhaat tuotteet ja palvelun nopeasti ja tehokkaasti.