Tarjoamme sinulle hintojen lisäksi reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa sinua menestymään.

Me, Palvelutukku Kolmio, olemme täyden palvelun tukkuliike, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita ammattikeittiöille. Haluamme olla enemmän kuin pelkkä tuotteiden toimittaja, haluamme olla asiakkaidemme kumppani menestyksessä. Siksi tarjoamme hintojen lisäksi reilua ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa sinua menestymään.

Tiedämme, että aika ja raaka-aineiden laatu ovat tärkeitä tekijöitä ammattikeittiössä. Siksi pyrimme tarjoamaan tuoretuotteita ja jalosteita paikallisilta tuottajilta, jotta voit luottaa siihen, että saat aina parhaita raaka-aineita. Lisäksi valikoimastamme löydät tunnetut brändit ja Palvelutukkurien Patu-tuotteet, jotka tarjoavat laadukkaita vaihtoehtoja eri tarpeisiin.

Olemme ylpeitä palvelulupauksestamme, joka takaa nopean toimituksen ja tuoreimmat tuotteet. Voit luottaa siihen, että tänään tilatut tuotteet ovat jo huomenna keittiössäsi valmiina käytettäväksi. Me emme halua, että tuotteet paranevat vanhetessaan, vaan haluamme tarjota sinulle tuoreimman vaihtoehdon, joka takaa parhaan maun ja laadun ruoillesi.

Olemme asiakkaan kumppani

Yhteistyö kanssamme perustuu paljon enemmän kuin pelkkiin hinta-exceleihin ja alennusprosentteihin. Me haluamme olla asiakkaidemme kumppani, jonka kanssa voit löytää kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja parantaa kannattavuutta. Ymmärrämme, että menestyäksemme meidän täytyy varmistaa, että sinä menestyt.

Olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme erilaisia ravintoloita ja keittiöitä, kuten lounasravintoloita, iltaravintoloita, kahviloita, grillejä, pizzerioita, suurkeittiöitä, leipomoita ja vähittäiskauppaa. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme perehtyneitä erilaisiin tarpeisiin ja vaatimuksiin, ja voimme auttaa sinua löytämään juuri sinun liiketoimintaasi sopivat ratkaisut.

Yksi tärkeimmistä palveluistamme on henkilökohtainen tuki, jota tarjoamme asiakkaillemme. Meillä on asiantunteva myyntitiimi, joka on valmis auttamaan sinua kaikissa tarpeissasi. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai asioimalla suoraan nettikaupassamme. Olemme täällä sinua varten, jotta voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen ja menestymiseen.

Parhaat tuotteet nopeasti toimitettuna

Yksi vahvuuksistamme on nopea toimitus. Tiedämme, että aika on kriittinen tekijä ammattikeittiössä, ja siksi haluamme varmistaa, että saat tarvitsemasi tuotteet mahdollisimman nopeasti. Meillä on oma toimitusalue Päijät-Hämeessä, Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa, ja toimitamme tilaamasi tuotteet sovitun rytmin mukaisesti. Parhaimmillaan voit saada tilauksesi jopa saman päivän aikana.

Valikoimastamme löytyvät kaikki suurkeittiön tarvitsemat tuotteet, kuten tuoreet kasvikset, esikäsitellyt kasvikset, pakasteet, maito- ja rasvatuotteet, säilykkeet, tuoreet kalat ja lihat, myllytuotteet, mehut ja juomat, alkoholijuomat, mausteet sekä kattaustarvikkeet, pehmopaperit ja puhdistustarvikkeet. Kaikesta valikoimastamme löytyy yli 70 erilaista tuotetta, ja lisäksi tarjoamme aina edullisia Patu-tuotteita.

Tervetuloa asiakkaaksemme ja ota yhteyttä myyntiimme numerossa 03 871 370. Meidän tavoitteemme on palvella sinua parhaamme mukaan ja tarjota sinulle laadukkaita tuotteita ja kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa sinua menestymään ammattikeittiössäsi.