Tehokas tilaustenhoito ja nopea toimitus

Palvelutukku Kolmio tarjoaa asiakkailleen tehokasta tilaustenhoitoa ja nopeaa toimitusta. Meidän tukkuliikkeemme ymmärtää, kuinka tärkeää on, että tilauksesi toimitetaan ajallaan ja tuotteet ovat käytettävissäsi silloin kun tarvitset niitä. Siksi panostamme vahvasti toimitusprosessiimme ja varastosuunnitteluun, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen palvelun.

Käytämme modernia tilausjärjestelmää, jonka avulla voit tehdä tilauksesi helposti ja nopeasti verkossa. Lisäksi otamme vastaan tilauksia myös puhelimitse, sähköpostitse ja erilaisten tilausjärjestelmien kautta. Tavoitteenamme on tehdä tilaamisesta sinulle mahdollisimman vaivatonta ja nopeaa.

Laaja ja monipuolinen tuotevalikoima

Tuotevalikoimamme on laaja ja monipuolinen, kattaen kaikki suurkeittiön tarvitsemat tuotteet. Tarjoamme tuoreita kasviksia, esikäsiteltyjä kasviksia, pakasteita, maito- ja rasvatuotteita, säilykkeitä, tuoreita kaloja ja lihoja, myllytuotteita, mehuja ja juomia, alkoholijuomia, mausteita sekä kattaustarvikkeita, pehmopapereita ja puhdistustarvikkeita. Valikoimastamme löytyy myös yli 70 edullista Patu-tuotetta.

Olemme tehneet huolellista työtä varmistaaksemme, että tuotteemme ovat laadukkaita ja vastaavat asiakkaidemme tarpeita. Yhteistyömme paikallisten tuottajien kanssa mahdollistaa myös laadukkaiden ja tuoreiden paikallisten tuotteiden tarjoamisen.