Ainutlaatuinen palvelulupauksemme alueellamme:

Palvelutukku Kolmiolla on yksi asiakkaidemme suuriin odotuksiin vastaava palvelulupaus – tarjoamme nopean toimituksen ja tuoreimmat tuotteet alueellamme. Yksi vahvuuksistamme on valikoimamme tuoretuotteissa, jotka saapuvat asiakkaidemme keittiöihin nopeasti ja mahdollisimman tuoreina. Päivittäin varmistamme, että tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat jo asiakkaidemme keittiöissä seuraavana päivänä. Ymmärrämme, miten tärkeää on tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisia tuotteita, joiden laatu ja tuoreus tuovat aitoa makua ruokiin. Siksi suosittelemme valitsemaan aina tuoreimman vaihtoehdon, kun valitset tuotteitamme.

Palvelulupaustamme vahvistaa myös tarjoamamme palvelu. Ystävällinen ja ammattitaitoinen tiimimme on valmis auttamaan ja vastaamaan kaikkiin asiakkaidemme tarpeisiin. Tiedämme, että menestyksemme riippuu asiakkaidemme menestyksestä, joten pyrimme aina löytämään parhaita ratkaisuja, jotka parantavat asiakkaidemme kannattavuutta. Haluamme olla luotettava kumppani, joka tarjoaa enemmän kuin vain hinta-etuja. Yhteistyömme ei perustu pelkästään alennusprosentteihin, vaan keskitymme kokonaisvaltaisesti asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseen ja niihin vastaamiseen. Uskomme, että yhdessä voimme saavuttaa suuria asioita ja auttaa asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan.

Parhaat tuotteet nopeasti toimitettuna

Palvelutukku Kolmio tarjoaa laajan ja monipuolisen tuotevalikoiman, jonka avulla voimme täyttää asiakkaidemme tarpeet nopeasti ja tehokkaasti. Valikoimastamme löytyvät niin paikalliset tuoretuotteet ja jalosteet, tunnetut brändituotteet sekä Patu-tuotteet, jotka ovat erityisen hyvä valinta, kun haluat saada hyviä tuotteita edulliseen hintaan.

Jokainen tuote valikoimassamme on huolella valittu ja testattu, jotta voimme taata korkean laadun ja asiakastyytyväisyyden. Tarjoamme tuoreita kasviksia, esikäsiteltyjä kasviksia, pakasteita, maito- ja rasvatuotteita, säilykkeitä, tuoreita kaloja ja lihoja, myllytuotteita, mehuja ja juomia, alkoholijuomia, mausteita sekä kattaustarvikkeita, pehmopapereita ja puhdistustarvikkeita. Valikoimiimme kuuluu yli 70 tuotetta aina edullisia Patu-tuotteita, joista voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivia vaihtoehtoja.

Olemme ylpeitä siitä, että pystymme toimittamaan parhaat tuotteet asiakkaillemme nopeasti ja tehokkaasti. Keskeisen sijaintimme ansiosta Palvelutukku Kolmio pystyy tarjoamaan saman päivän toimituksia, jolloin varastostamme lähtevät tilaukset voivat saapua jo saman päivän aikana asiakkaidemme luokse. Tiedämme, että tuotteiden nopea saatavuus ja toimitusajat ovat tärkeitä, joten teemme parhaamme varmistaaksemme, että tuotteet saapuvat ajoissa. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että kun he tarvitsevat parhaita tuotteita nopeasti, Palvelutukku Kolmiosta löytyy ratkaisu.