Ainutlaatuinen palvelulupauksemme alueellamme

Tukkurin lupaus tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista on perusta palvelulupauksellemme alueellamme. Meille  Palvelutukku Kolmiolla on tärkeää tarjota asiakkaillemme vain parasta mahdollista laatua, ja siksi panostamme siihen, että tuotteemme ovat aina tuoreita. Uskomme, että laadukkaat ja tuoreet raaka-aineet ovat avain menestykseen ruokapalvelualalla, ja haluamme olla asiakkaidemme kumppani tässä menestyksessä.

Kasvikset ja juurekset ovat erityinen vahvuutemme. Pilkotut ja kuoritut tuotteet ovat asiakkaidemme keittiöissä jo seuraavana päivänä. Tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, joten haluamme tarjota asiakkaillemme aina tuoreimpia vaihtoehtoja. Uskomme, että tuoreiden raaka-aineiden laatu välittyy asiakkaillemme maistuvassa ruoassa. Valitse siis tuorein ja anna ruokiesi maistua herkullisilta!

Olemme asiakkaan kumppani

Yhteistyömme ei perustu vain hinta-exceleihin ja alennusprosentteihin. Haluamme olla asiakkaidemme kumppani kokonaisvaltaisesti, ja auttaa heitä menestymään omassa liiketoiminnassaan. Ymmärrämme, että asiakkaamme toimivat monipuolisilla ruokapalvelualan sektoreilla, kuten lounasravintoloissa, iltaravintoloissa, kahviloissa, grilleissä, pizzerioissa, suurkeittiöissä, leipomoissa ja vähittäiskaupoissa. Jotta voimme itse menestyä, täytyy kumppaniemme menestyä.

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua, joka auttaa parantamaan heidän kannattavuuttaan. Tämä tarkoittaa sitä, että etsimme yhdessä oikeita ratkaisuja ja tarjoamme tuotteita, joilla asiakkaamme voivat erottua kilpailijoistaan. Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme luomaan herkullisia ja laadukkaita ruokia, jotka houkuttelevat asiakkaita palaamaan kerta toisensa jälkeen. Menestyksemme perustuu siihen, kuinka hyvin pystymme auttamaan asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan.

Parhaat tuotteet nopeasti toimitettuna

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman tuotteita, joita toimitamme nopeasti ja luotettavasti. Valikoimassamme on paikallisia tuoretuotteita ja jalosteita, tunnettuja brändejä sekä Palvelutukkurien Patu-tuotteita. Uskomme, että monipuolinen valikoimamme tyydyttää asiakkaidemme tarpeet ja auttaa heitä luomaan herkullisia ruokia asiakkailleen.

Voit luottaa siihen, että tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle sovitussa aikataulussa. Haluamme varmistaa, että sinulla on aina parhaat raaka-aineet käytettävissäsi. Jopa saman päivän aikana voit saada tilaamasi tuotteet, mikä tekee yhteistyöstämme tehokasta ja sujuvaa. Meille Palvelutukku Kolmiossa  on tärkeää, että asiakkaamme voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa ja luottaa siihen, että me huolehdimme tuotteiden toimituksesta luotettavasti ja nopeasti.