Ainutlaatuinen palvelulupauksemme alueellamme

Palvelutukku Kolmio tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen palvelulupauksen alueellamme. Yksi vahvuutemme tuoretuotteissa on se, että tänään pilkotut kasvikset ja kuoritut juurekset ovat asiakkaidemme keittiöissä jo seuraavana päivänä. Me ymmärrämme, että tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, joten panostamme siihen, että tarjoamme aina tuoreimmat tuotteet asiakkaillemme.

Jokainen asiakkaamme voi luottaa siihen, että meidän toimitus on nopeaa ja luotettavaa. Pyrimme varmistamaan, että tilatut tuotteet saapuvat asiakkaalle mahdollisimman nopeasti ja täysin moitteettomassa kunnossa. Voit siis olla täysin varma, että saat aina parhaat tuotteet nopeasti toimitettuna.

Olemme asiakkaan kumppani

Palvelutukku Kolmio toimii asiakkaidensa kumppanina tarjoten laadukkaita tuotteita ja kokonaisvaltaista palvelua. Moni alueemme lounasravintoloista on valinnut meidät kumppanikseen, mutta palvelemme myös iltaravintoloita, kahviloita, grillejä, pizzerioita, suurkeittiöitä, leipomoita ja vähittäiskauppaa. Kumppanuutemme ei kuitenkaan perustu pelkästään hintavertailuihin ja alennusprosentteihin.

Me uskomme yhteistyöhön ja asiakkaan menestykseen. Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisuja, jotka parantavat hänen kannattavuuttaan. Ymmärrämme, että menestyksemme riippuu asiakkaidemme menestyksestä, joten pyrimme tukemaan heitä parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme valmiita tarjoamaan henkilökohtaista apua ja neuvontaa, jos asiakas sitä tarvitsee. Olemme täällä auttaaksemme sinua menestymään!