Oletko lounasravintolan, kahvilan tai muun suurkeittiön omistaja Päijät-Hämeen alueella? Etsitkö luotettavaa ja nopeaa palvelua, joka toimittaa tuoreet tuotteet suoraan keittiöösi? Palvelutukku Kolmio on täyden palvelun elintarviketukkuliike, joka tarjoaa tuoretuotteiden nopean toimituksen Päijät-Hämeessä. Tavoitteenamme on auttaa sinua menestymään tarjoamalla laadukkaita ja tuoreita tuotteita, jotka toimitetaan sinulle sovitussa rytmissä. Lue lisää saadaksesi selville, miten voimme olla sinun kumppanisi ruokatuotteiden hankinnassa.

Ainutlaatuinen palvelulupauksemme alueellamme

Palvelutukku Kolmion vahvuus tuoretuotteissa on niiden nopea saatavuus. Ymmärrämme, että tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan, ja siksi pidämme huolta siitä, että kasvikset ja juurekset, jotka pilkomme ja kuorimme tänään, ovat keittiössäsi jo seuraavana päivänä. Haluamme tarjota sinulle vain tuoreimpia tuotteita, jotka säilyttävät maut ja ravintoarvot parhaalla mahdollisella tavalla. Valitsemalla meidät kumppaniksesi voit luottaa siihen, että saat aina ensiluokkaiset ja tuoreet tuotteet nopeasti ja luotettavasti.

Olemme asiakkaan kumppani

Palvelemme monenlaisia ruokapalveluyrityksiä, kuten lounasravintoloita, kahviloita, grillejä, pizzerioita, suurkeittiöitä, leipomoita ja vähittäiskauppaa. Olemme ylpeitä siitä, että olemme monet alueemme ravintolat valinneet tukkuostoihinsa kumppanikseen. Yhteistyömme perustuu kokonaisvaltaiseen palveluun ja oikeiden ratkaisujen löytämiseen asiakkaan kannattavuuden parantamiseksi. Meidän menestyksemme riippuu asiakkaidemme menestyksestä, ja siksi pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja tuotteita. Tule asiakkaaksemme ja koe, miten voimme auttaa sinua menestymään!