Laadukkaat tuotteet suoraan keittiöösi

Kun kyse on suurkeittiön tarpeista, laatu on avainasemassa. Jokainen ainesosa vaikuttaa lopputulokseen, ja siksi tarjoamme vain parasta asiakkaillemme. Valikoimamme kattaa kaiken tarvittavan tuoreista kasviksista ja lihatuotteista aina erikoismausteisiin ja kattaustarvikkeisiin. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että saat käyttöösi tuotteet, jotka täyttävät korkeimmatkin laatuvaatimukset.

Meille tuoreus on sydämen asia. Tiedämme, että tuoretuotteiden maku ja ravintoarvot ovat parhaimmillaan heti sadonkorjuun jälkeen. Siksi toimimme nopeasti ja tehokkaasti, jotta esimerkiksi tänään pilkotut kasvikset ovat asiakkaidemme keittiöissä jo seuraavana päivänä. Valitsemalla meidät, valitset tuoreimman mahdollisen vaihtoehdon.

Palvelu, joka ylittää odotukset

Asiakaspalvelu on toimintamme ytimessä. Emme tyydy vain toimittamaan tuotteita, vaan haluamme olla kumppanisi menestyksessä. Ymmärrämme, että jokainen asiakas on yksilöllinen, ja siksi räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Olipa kyseessä sitten lounasravintola, kahvila tai suurkeittiö, meiltä saat henkilökohtaista palvelua ja tukea liiketoimintasi kehittämiseen.

Yhteistyömme ei perustu vain hintoihin, vaan etsimme yhdessä kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka parantavat kannattavuuttasi. Meidän menestyksemme perustuu asiakkaidemme menestykseen, ja siksi panostamme pitkäjänteiseen ja luottamukselliseen yhteistyöhön.

Toimitus aina ajallaan

Kun lupaamme nopean toimituksen, pidämme siitä kiinni. Ymmärrämme, että keittiössä aikataulut ovat tiukat ja odottamattomat viivästykset voivat sotkea päivän suunnitelmat. Siksi olemme sitoutuneet toimittamaan tilauksesi ajallaan, jotta voit keskittyä olennaiseen – ruoanlaittoon ja asiakkaidesi palvelemiseen.

Toimitusalueemme kattaa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan, ja parhaimmillaan saat tilaamasi tuotteet jopa saman päivän aikana. Joustavuutemme ja tehokkuutemme ansiosta voimme taata, että tuotteet saapuvat perille silloin kun niitä tarvitset.

Valikoima, joka vastaa tarpeisiisi

Meidän tuotevalikoimamme on suunniteltu vastaamaan suurkeittiöiden monipuolisia tarpeita. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita, jotka kattavat kaiken tarvittavan päivittäisestä keittiötoiminnasta erityistilaisuuksien järjestämiseen. Valikoimamme sisältää muun muassa:

  • Tuoreet ja esikäsitellyt kasvikset
  • Pakasteet
  • Maito- ja rasvatuotteet
  • Tuoreet kalat ja lihat
  • Mehut ja juomat
  • Alkoholijuomat
  • Mausteet ja myllytuotteet
  • Kattaustarvikkeet ja puhdistustarvikkeet

Lisäksi tarjoamme yli 70 tuotteen valikoiman aina edullisia Patu-tuotteita, jotka takaavat, että löydät tarvitsemasi tuotteet kilpailukykyiseen hintaan.

Yhteistyössä kohti menestystä

Uskomme, että yhteistyö on menestyksen avain. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että monet alueemme lounasravintolat, iltaravintolat, kahvilat ja muut toimijat ovat valinneet meidät kumppanikseen. Tämä kertoo luottamuksesta, jota olemme vuosien varrella rakentaneet.

Kun valitset meidät, saat enemmän kuin vain toimittajan. Saat kumppanin, joka on sitoutunut tukemaan liiketoimintaasi ja auttamaan sinua menestymään. Olemme täällä sinua varten – ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.